Dakdekker Heerenveen

Wij zijn uw professionele dakdekker in de regio Heerenveen. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhouden, repareren, renoveren en plaatsen van verschillende soorten dakbedekking. U kunt bij Dakspecialist Vriezen rekenen op kwaliteit, service en vakmanschap.

Voordat wij werkzaamheden aan uw dak verrichten zullen wij u dak eerst inspecteren. Daarna gaan wij een gesprek met u aan. Aan de hand van de inspectie en het gesprek stellen wij een offerte voor u op. In deze offerte worden alle werkzaamheden duidelijk toegelicht. Wij streven naar de tevredenheid van onze klanten en zullen u daarom nooit teleurstellen.

Dakbedekking

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende soorten dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking wordt voornamelijk gebruikt voor platte daken. Deze soort bedekking is erg populair, omdat het een hoge weerstand heeft en niet snel zal verouderen. Naast deze soort dakbedekking worden daken ook steeds vaker met kunststof bedekt. Kunststof dakbedekking heeft tevens een lange levensduur. Wij kunnen in Heerenveen uw dak voorzien van deze soorten dakbedekking. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. De dakdekkers zijn veelzijdig en breed opgeleid. Voor ieder budget hebben wij een geschikte soort dakbedekking. U kunt op ons rekenen in de regio Heerenveen!

Contact met uw dakdekker

Of u nu meer wilt weten over de verschillende soorten dakbedekking die wij u kunnen bieden. Of vrijblijvend een offerte wilt aanvragen. In Heerenveen en in de omgeving van Heerenveen zijn wij u graag van dienst. Bel voor het aanvragen van een offerte of voor het maken van een afspraak naar 085 - 106 10 02U kunt ook in contact met ons komen door ons contactformulier in te vullen. Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.