Dakbedekking plaatsen in Sneek

U zoekt een dakdekker in Sneek die raad weet met elk type dak? Van bitumen tot shingles? Een dakdekkersbedrijf dat gedegen advies kan geven welke dakbedekking het beste bij uw woning past vindt u hier. Voor snelle reparatie bij lekkage of voor renovatie bent u bij Dakspecialist Vriezen in Sneek op de juiste plek!

Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het leggen en vervangen van bitumen en shingles. Naast bitumineuze dakbedekking kunnen wij ook nieuwe dakpannen leggen of geheel renoveren. Met dakgoten en zinkwerk weten wij ook raad. Van daken van 10 m2 tot projecten van 5000 m2, wij leveren topkwaliteit mét garantie in de gehele regio Sneek.

Inspectie van dakbedekking in Sneek

Het is algemeen bekend: voorkomen is beter dan genezen. Zo ook bij uw dak. Ondanks de kwaliteit, duurzaamheid en lange levensduur, vergaan alle materialen op den duur. Dit geldt ook voor bitumen, shingels en zinkwerk. Door eens in de twee à drie jaar een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen (beginnende) problemen aan uw dak in een vroeg stadium geconstateerd worden. In de meeste gevallen kan het probleem direct worden opgelost. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw dakbedekking of een inspectie? Neem dan contact op met Dakspecialist Vriezen via [bono-servicenumber] of het contactformulier.