Dakisolatie in Sneek

Dakisolatie heeft vele voordelen. Lees hieronder over de voordelen van dakisolatie, over de kosten voor dakisolatie en over verschillende soorten dakisolatie. Al een keuze gemaakt omtrent dakisolatie in Sneek? Praat gerust nog even met onze dakdekker in Sneek. Hij praat u bij over alles wat u moet weten over de isolatie van uw dak, over de specifieke mogelijkheden voor uw dak en wat wij voor u kunnen doen. Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 10 02.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie is erg gunstig voor uw portemonnee. De kostenbesparing waar u op uitkomt blijft een inschatting, maar kan zeker oplopen tot €800 op jaarbasis. Hierbij is uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3. U kunt zelf uitrekenen hoeveel u bespaart bij dakisolatie in Sneek aan de hand van de huidige gasprijs. Andere voordelen van dak isoleren zijn:

  • Qua klimaat voelt het aangenamer binnenshuis.
  • Het is goed voor het klimaat omdat je minder stookt en dus minder CO2 uitstoot.
  • Een taxateur zal de waarde van uw woning hoger inschatten.

Dakisolatie: kosten

Een dakdekker uw dakisolatie in Sneek laten plaatsen? Dan komt u uit op kosten van tussen de €1000 en €4500. De landelijke of regionale overheid stelt soms subsidies beschikbaar. Een subsidie kan een deel van de kosten dekken. Zijn er subsidies voor dak isolatie? Bel rond en laat u goed informeren. Vaak moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor alle typen dak isolatie kunt u bij Dakcentrum Wolvega B.V. terecht. Onze werkzaamheden omvatten naast het isoleren van het dak ook nog: dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Door ons in te schakelen bij dakisolatie in Sneek kiest u voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van een plat dak geeft een goede isolatie. Een goed moment om dit te doen is wanneer de dakbedekking vernieuwd moet worden. Dan slaat u twee vliegen in één klap. Wilt u snel en voordelig uw schuine dak isoleren? Kies voor dakisolatie aan de binnenzijde. Dit geeft redelijk goede isolatie en de zolder kan vervolgens netjes afgewerkt worden. Wanneer u uw zolder weinig gebruikt, dan kunt u er ook voor kiezen om uw zoldervloer te isoleren.

Dakisolatie buitenzijde

Minder effectieve dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Er wordt dan isolatiemateriaal op het dak geplaatst. Dit is wel een snelle oplossing. Uw schuine dak isoleren? Ga dan voor dakisolatie aan de buitenzijde van uw dak. Dit geeft de beste isolatie. Er kan ook purschuim of ander isolatiemateriaal zoals termoparels onder de dakpannen worden gespoten. Dit is een snelle isolatie oplossing, maar is wel minder effectief.

Dakisolatie Sneek door Dakcentrum Wolvega B.V. laten uitvoeren

Wij hebben een flexibele planning en kunnen u altijd snel van dienst zijn. Meer informatie over de mogelijkheden voor uw dak? Wij zijn te bereiken op telefoonnumber 085 - 106 10 02 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.