Daklekkage in Sneek

U doet ‘s ochtens het licht aan en merkt een natte plek op het plafond op. Twijfel niet om een dakdekker te bellen. Een daklekkage Sneek moet snel opgelost worden. Een dakdekker van Dakcentrum Wolvega B.V. geeft u advies over hoe u schade aan uw woning kunt voorkomen en komt op korte termijn bij u langs. Lees hieronder alles over daklekkage in Sneek of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 085 - 106 10 02.

Daklekkage Sneek: wat te doen?

Vaak is de oorzaak van de lekkage wel bekend en kan er snel actie ondernomen worden. Dit is belangrijk omdat er een grote kans is op schade als gevolg van de lekkage. Zet emmers neer om het water op te vangen en bescherm uw spullen. Denk ook alvast na over een eventuele vergoeding door uw verzekering. Het is geen goed idee om zonder ervaring uw dak op te gaan. Een dak met een lek is niet in de beste staat. Laat dit liever over aan een specialist.

Onze werkwijze bij daklekkage in Sneek

Om bij elke reparatie van daklekkage Sneek dezelfde kwaliteit te blijven leveren werken wij met een heldere werkwijze. Door uw beschrijving van het probleem kunnen wij vaak al een goede inschatting maken van wat er precies met uw dak aan de hand is. Wij stellen daarna vaak nog wat technische vragen. Vervolgens plannen wij met u een afspraak in, zodat wij uw dak kunnen bekijken en een inschatting kunnen maken van wat er precies nodig is voor uw dakreparatie.

Bij een dakinspectie controleren wij onder andere de gehele dakbedekking, de aansluitingen en naden bij bijvoorbeeld dakramen en dakkapellen, bij de schoornsteen en bij de dakgoten. Wij delen het resultaat van de dakinspectie met u en kunnen meer zeggen over de kosten die een dakreparatie met zich mee zal brengen. We gaan met u in gesprek over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Indien u akkoord gaat met ons voorstel, dan plannen wij direct een afspraak met u in.

Oorzaken lekkage dak

Heeft u de oorzaak van de daklekkage nog niet gevonden? Onze dakdekker kan op basis van uw verhaal vaak al conclusies trekken. Vaak is er sprake van schade aan uw dak. Temperatuurs- en luchtvochtigheidswisselingen, plantengroei en dieren laten hun sporen achter. Het effect van dakonderhoud wordt vaak onderschat. Dakonderhoud kan het risico op daklekkage Sneek namelijk aanzienlijk verkleinen.

Lekkage plat dak

De twee grootste oorzaken van een lekkage plat dak zijn een slechte waterafvoer en een kapotte dakbedekking. Soms zijn bladeren in de dakgoot de boosdoeners, maar soms moet de hemelwaterafvoer zelf ook vervangen worden. Is de reparatie van een plat dak niet aan u besteedt? Een dakdekker van Dakcentrum Wolvega B.V. helpt u graag. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak via 085 - 106 10 02.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak wordt vaak veroorzaakt door kapotte dakpannen, verstoppingen in dakgoten, scheuren rondom een dakraam of dakkapel of andere schade aan uw dak. Soms kan de lekkage direct verholpen worden. Wij nemen onze volledig uitgeruste bedrijfswagen in ieder geval mee. Een dakpan vervangen of een dakgoot ontstoppen kunnen wij bijvoorbeeld direct uitvoeren. Voor grotere reparaties plannen wij een nieuwe afspraak met u in.

Bel gerust bij daklekkage in Sneek

Liever vandaag dan morgen uw daklekkage gerepareerd? De dakdekker van Dakcentrum Wolvega B.V. doet er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij maken heldere afspraken met u, zodat u weet waar u aan toe bent. Laat uw daklekkage in Sneek gerust aan ons over. Neem gerust contact met ons op voor advies of het inplannen van een afspraak. Dit kan via 085 - 106 10 02. Wij staan u graag te woord.